Dader en slachtoffer ongeval aangehouden

De mannen die dinsdag betrokken waren bij een aanrijding tussen een auto en een fietser op het fietspad in Geleen zitten beiden vast.

De bestuurder van de auto werd woensdagmiddag ontslagen uit het ziekenhuis en kon naar het politiebureau worden gebracht. Er ging dinsdag een ruzie vooraf aan de aanrijding van de 35-jarige fietser, reden waarom beide personen zijn aangehouden. Zij worden vrijdag voorgeleid bij de Rechter Commissaris.

Achtergrond
De achtergrond van de ruzie heeft vermoedelijk te maken met de koop of verkoop van een auto. De politie heeft vooralsnog geen enkele aanwijzing dat de ruzie te maken kan hebben met de invoering van het ingezetenencriterium dat bepaald dat buitenlanders geen drugs mogen kopen in de coffeeshop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.