Infoavond spoorweg VDL Nedcar

mini-934311_1920Het gemeentebestuur van Echt-Susteren houdt op dinsdag 12 juli een informatiebijeenkomst voor de inwoners van Nieuwstadt en Susteren over de ruimtelijke ontwikkelingen rondom VDL Nedcar.

Bijeenkomst
De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 juli 2016 in het gemeenschapshuis in Nieuwstadt (Millenerstraat 4a). Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

Programma
Naast een presentatie over het inpassingsplan rondom de spooraansluiting in Nieuwstadt, wordt tevens een toelichting gegeven over de huidige stand van zaken, de verdere procedure en de meest gestelde vragen. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Veelgestelde vragen en antwoorden
Tijdens de vorige informatiebijeenkomst in maart werden veel vragen gesteld, waar op dat moment nog geen antwoord gegeven kon worden. Inmiddels zijn deze vragen verwerkt in een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden. Dit overzicht is vanaf volgende week te vinden op www.echt-susteren.nl/vdlnedcar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.