Ongeval met catamaran

Op de Oolderplas onder Herten is woensdagmiddag een man ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een catamaran. Hij was samen met een andere man aan het varen, toen de boot door nog onbekende oorzaak omsloeg.

Op enig moment lukte het om hem het slachtoffer aan de wal te krijgen, waarna hij gereanimeerd werd. Het slachtoffer is in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in om de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

De andere man is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *