Verkeersomleidingen tijdens Bospop

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, worden de afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op donderdagavond 7 juli van 21.00 uur tot aan het opruimen op maandagmiddag 11 juli 17.00 uur. U kunt dan geen gebruik maken van deze wegen. Bovendien start vrijdag 8 juli de vakantieuittocht van Noord-Nederland. Dit leidt tot files op de A2.

Tijdens de ochtendspits op 8 en 11 juli leidt de afsluiting tot extra verkeersdrukte op het knooppunt A2 Nederweert – Ringbaan Noord. Houd rekening met een omleiding en extra reistijd. Vermijd indien mogelijk de spits.

Afsluiting A2 afrit 38 Weert-Noord en Eindhovenseweg
Van donderdagavond 7 juli 21.00 uur tot en met maandagmiddag 11 juli 17.00 uur zijn A2 afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg volledig afgesloten voor het verkeer naar Weert. Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. U kunt dus niet verder richting Weert rijden. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert.

Omleiding vanuit Weert
Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 zal omgeleid worden via knooppunt 39 Nederweert. Op de Ringbanen kunt u de vooraankondiging en de omleiding op de gele borden zien.

Verkeershinder op 8 en 11 juli
De verkeerslichten op de Ringbaan-Noord worden aangepast om meer verkeer vanuit Weert te kunnen verwerken. Dat voorkomt niet dat er verkeershinder optreedt.
Tijdens de ochtendspits op vrijdag 8 juli tussen 7.00 en 9.00 uur ontstaat verkeershinder op het kruispunt Ringbaan-Noord – A2 knooppunt 39 Nederweert.
Vrijdagmiddag 8 juli vanaf 14.00 uur verwacht Rijkswaterstaat ernstige file op de A2 tussen Eindhoven en Maastricht. 8 juli start namelijk de vakantie-uitstroom vanuit Noord Nederland.
Tijdens de ochtendspits op maandag 11 juli tussen 7.00 en 9.00 uur is er verkeershinder op het kruispunt Ringbaan-Noord – A2 knooppunt 39 Nederweert.
Maandagavond 11 juli zijn tijdens de avondspits de A2 afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg weer open.

Mijd de spits
Tijdens de ochtendspits van vrijdag 8 en maandag 11 juli moet u langer wachten om de A2 te bereiken. Vrijdag 8 juli wordt sowieso een dag waarop er veel file zal staan rondom de A2. U kunt deze file mijden, door op andere tijden te reizen, alternatieve routes te kiezen, thuis te werken of de trein te pakken. Hiermee kunt u uzelf veel file besparen.

Vragen
Heeft u nog andere vragen? De organisatie van Bospop is in handen van de stichting Bospop. Op de website www.bospop.nl/verkeersomleidingen vindt u meer informatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Verkeersomleidingen tijdens Bospop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.