Wederom zwaar ongeval Dodenweg

Vrijdagmorgen om 08.30 uur gebeurde er wederom een zwaar verkeersongeval op de Kinrooiersteenweg in Neeroeteren.

Tijdens een inhaalmanoeuvre raakte de 37 jarige M.N. van de weg en knalde tegen een boom, waarna deze in de sloot terecht kwam. Zij en haar 14 jarige passagier S.H. raakten zwaargewond en moesten door de brandweer uit het wrak bevrijd worden. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de Kinrooiersteenweg gebeuren regelmatig zware ongevallen, vaak met dodelijke afloop. De weg heet in de volksmond dan ook ‘de Dodenweg’. Ter plaatse is 70 kilometer per uur toegestaan, maar snelheden tot ver boven de 100 kilometer per uur zijn hier zeker geen uitzondering.

De gewonden zijn niet in levensgevaar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.