ZomerVakantiePasActiviteiten voor leerlingen uit Weert e.o.

De zomervakantie komt er weer aan! En dat betekent dat er ook weer ZomerVakantiePasActiviteiten zijn voor de leerlingen van de basisscholen in Weert e.o. De ZomerVakantiePas is samengesteld door nog steeds hetzelfde team van de VakantiePas Weert, onderdeel van Punt Welzijn.

Hallo meisjes en jongens (en mama’s en papa’s en/of begeleiders)! Het is bijna zomervakantie!!! En natuurlijk heeft de VakantiePas ook weer allerlei leuke, interessante en spannende activiteiten voor jullie bij elkaar gezocht, zodat jullie je niet hoeven te vervelen.
Jullie hebben al gemerkt dat het VakantiePasBoekje niet meer bestaat. De VakantiePasActiviteiten staan nu op www.goedbezigweert.nu onder het kopje: VakantiePas. Daar kunnen jullie rondsurfen tussen de activiteiten en uitzoeken waar jullie naartoe willen. Er komt wel een mooie ZomerVakantiePasKaart, waar de nodige informatie in staat en een overzichtje van alle activiteiten.
LET OP! De VakantiePasKaart is vanaf nu ook je iDee-Kaart! Net zoals je voorheen het Paspoort in het boekje moest laten zien bij de activiteit, moet je nu je iDee-Kaart laten zien. Bewaar hem dus goed en neem hem altijd mee!! Ook moet je het VakantiePas Special Ticket uitprinten en meenemen naar de activiteit. Anders kun je geen gebruik maken van het VakantiePasAanbod!
Wij wensen jullie allemaal een fijne, mooie en zonnige zomervakantie!

De ZomerVakantiePas geldt van zaterdag 23 juli t/m zondag 4 september 2016. Vanaf woensdag 13 juli staan de VakantiePasActiviteiten online en kunnen de VakantiePasKaarten door de scholen bij Punt Welzijn opgehaald worden. Voor informatie of vragen/tips/opmerkingen, mail naar vakantiepas@vw.puntwelzijn.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *