24-jarige vrouw uit Budel om het leven gekomen

Bij een aanrijding op de Burgemeester van Houtstraat in Budel is vrijdagavond rond 18.50 uur een 24-jarige vrouw uit die plaats om het leven gekomen.

Het slachtoffer fietste rond dat tijdstip over het fietspad en wilde vermoedelijk de straat oversteken. Op dat moment werd zij net ingehaald door een auto met een 44-jarige vrouw achter het stuur. Daarop ontstond een botsing en de 24-jarige vrouw kwam daarbij ten val waardoor ze ernstige verwondingen aan haar hoofd opliep. Ze overleed ter plaatse. Door de politie is uitgebreid technisch onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van de aanrijding.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.