2e plek Benny FC op landelijke finale KNVB Straatvoetbaltoernooi

Op zaterdag 25 juni 2016 is het team Benny FC gelukt om de finale te bereiken op het landelijke KNVB straatvoetbaltoernooi. Benny FC vertegenwoordigde Weert nadat ze eerst in de voorronde in de wijk graswinkel de sterkste waren en later ook in de stadsfinale op zondag 24 april.

Dat de jongens uit Weert en Stramproy goed konden voetballen bleek op de landelijke finale dag waar 28 teams uit heel Nederland streden om de overwinning. In de poule werd zelfs geen doelpunt tegen geïncasseerd en werd dan ook alles met ruime cijfers gewonnen! Ook de kwart- en halve finale werden gewonnen. Uiteindelijk kwamen ze in de finale dan toch hun meerdere tegen. Na een spannende wedstrijd werd er met 2-1 verloren.

Hoe dan ook een super knappe prestatie van deze Weerter jongens. Van harte gefeliciteerd!

(Persbericht 6-7-2016 Punt Welzijn)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.