Poging tot ontvoering Weert

Een onbekende man heeft donderdagavond in Weert geprobeerd een kind van 2,5 jaar mee te nemen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Het meisje liep rond 18.15 uur samen met haar moeder en andere familieleden in de Muntpassage toen een man het kind bij haar handje nam en samen met haar verder liep. Een familielid zag dit gebeuren waarop de moeder naar het kind en de man toeliep, haar vastpakte en verzocht het meisje los te laten. Uiteindelijk liet de man het kind los en verdween. Het kindje is ongedeerd.

Van dit incident is een burgernetmelding verspreid met een signalement van de man. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Mensen die dit gezien hebben of andere informatie hebben, kunnen dit doorgeven via 0900-8844. De man is vermoedelijk weggelopen richting Oude Markt/station.

Signalement:
De man was tussen de 30 en 40 jaar en had een slank postuur. Hij was licht getint, mogelijk Aziatisch, en had donkere haren met een kuif. Hij was in het zwart gekleed en sprak gebrekkig Engels.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.