Aanhouding na explosie flat

In de nacht van zaterdag op zondag is de centrale toegangshal van een flat aan de Breitnerstraat in Geleen flink beschadigd door vermoedelijk een vuurwerkexplosie. Een inwoner van Geleen is hiervoor aangehouden.

Rond 23.30 uur kregen de hulpdiensten de melding van een brand aan de Breitnerstraat. Ook zou een flinke knal zijn gehoord. De brandweer controleerde de flat maar constateerde geen brand. Wel was de centrale toegangshal flink beschadigd geraakt door een ontploffing. Onderzoek wijst uit dat het hierbij vermoedelijk om vuurwerk gaat.

Getuigen gaven informatie over twee mannen die zouden zijn weggerend. De politie zag op de Vermeerstraat een auto met een bestuurder die aan het signalement van een van hen voldeed. Bij het zien van de politie reed de bestuurder snel weg, om even later te stoppen en weg te lopen. Agenten konden hem vervolgens aanhouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Geleen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.