Aanvullend technisch onderzoek naar aangetroffen lichaam

Het onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak van het lichaam van een man dat woensdagavond werd aangetroffen in het Julianakanaal in Steinis nog in volle gang. Vrijdagochtend zal er door een patholoog een sectie worden verricht op het lichaam.

Momenteel zijn alle scenario’s nog open wat betreft overlijden van het slachtoffer. Met name de bevindingen van het aanvullende technisch onderzoek vrijdagochtend in een laboratorium, moeten hierover duidelijkheid geven. De omgeving van de vindplaats van het Julianakanaal zal donderdag weer worden bekeken door agenten op eventuele sporen, die een bijdrage kunnen leveren in het onderzoek. Daarnaast screenen rechercheurs ook lijsten met vermisten personen. Gezien de ligging nabij de Belgische grens, zal ook hiernaar worden gekeken.

De politie wil ook graag nogmaals een oproep doen aan het publiek die in de afgelopen dagen rondom de vindplaats verdachten zaken hebben gezien, om deze vooral te melden via 0900 – 88 44. In afwachting van het lopende onderzoek kunnen er op dit moment niet meer mededelingen worden gedaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.