Auto's in brand

Op woensdag 27 juli 2016 om 03.50 uur werd een Mercedes in brand gestoken in de Patrijzenlaan in Lanaken.

Even later rond 04.00 uur werd een Peugeot in brand gestoken in de Pastoorslindestraat in Lanaken. Er werden bij deze laatste opzettelijke brandstichting twee andere voertuigen beschadigd (een Fiat en een Daewoo). Eveneens werd een zonnewering van een woning beschadigd. Het labo en een brandhaarddetectiehond kwam ter plaatse, de voertuigen werden getakeld voor sporenonderzoek. De politie Lanaken-Maasmechelen onderzoekt deze feiten van opzettelijke brandstichting.

Getuigen die meer informatie hebben kunnen zich wenden tot de politie Lanaken-Maasmechelen op het telefoonnummer 089/ 47 47 47 of via e-mail info@pzlanaken-maasmechelen.be

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.