Baret en medailles van Eric Smallwood in ontvangst genomen

Wethouder Peter Pustjens van Echt-Susteren heeft, in het bijzijn van leden van Stichting 4 mei Herdenking Echt-Susteren, de baret en medailles van Eric Smallwood († 5 februari 2014) in ontvangst genomen.

Grote wens gaat in vervulling
Smallwood en zijn vrouw bezochten sinds 1996 elk jaar Echt en waren altijd aanwezig bij de jaarlijkse Dodenherdenking. Echt was een bijzondere plek voor Smallwood, waar hij tijdens de oorlog gevochten heeft. Het was een grote wens van zijn vrouw, Audrey Smallwood, om de baret en de medailles van Eric aan Echt te overhandigen. Jeff Barnard, buurman van de familie Smallwood, reisde af naar Echt om de spullen te overhandigen.

Er wordt nog gezocht naar een geschikte plek om de baret en medailles tentoon te stellen.

Overhandiging baret

[Foto: gemeente Echt-Susteren]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.