Beren gesignaleerd in ziekenhuis

Drie vertegenwoordigers van Toyota-dealer Mengelers Sittard brachten deze week een tweetal grote dozen met KiKa-beren naar Zuyderland. Ze zijn bedoeld voor kinderen die voor onderzoek of behandeling naar het ziekenhuis komen. De beren worden verdeeld over de locaties Sittard-Geleen en Heerlen.

BerenToyota Nederland levert al enige tijd een bijdrage aan het goede werk dat Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) doet, onder andere door een financiële donatie. Maar dat niet alleen: de komende tijd gaan meer dan honderd verkopers van Toyota-dealers langs bij in totaal zestig kinderafdelingen van Nederlandse ziekenhuizen om KiKa-beren aan te bieden.
De officiële overhandiging van de beren werd verricht door Wil Adema (foto rechts), accountmanager zakelijk bij Toyota Mengelers Sittard. Zuyderland is zeer dankbaar zo’n groot aantal beren te hebben mogen ontvangen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.