Bridge cursus voor beginners

Altijd al gedacht om eindelijk eens met bridgen te beginnen? Dan hebt u na de zomervakantie de kans! Op dinsdag 4 oktober start in het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert, een cursus bridgen voor beginners. Er wordt gezorgd voor deskundige begeleiding om cursisten de vaardigheden van het bridgen eigen te maken.

In totaal worden er 12 lessen gegeven, telkens op dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Na deze 12 lessen hebt u een goede basis om recreatief te kunnen bridgen. De kosten bedragen € 35,- per persoon; dit is inclusief lesmateriaal. Consumpties zijn voor eigen rekening. Voorwaarde is wel dat er voldoende aanmeldingen zijn.

Inschrijven kan bij Jo Douven, tel. 0495-633343 of via e-mailadres joenrina@hotmail.com. De uiterste inschrijfdatum is 23 september aanstaande.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *