Computercursussen wijkgebouw Keenter Hart

In september word er weer gestart met nieuwe computercursussen in wijkgebouw Keenter Hart. Er starten in korte tijd meerdere cursussen op verschillende dagen en tijdstippen, te weten: Beginnerscursus Windows, Vervolgcursus Windows, Word, Excel en werken met de Tablet, beginners en gevorderden.

De cursussen zijn kleinschalig en betaalbaar. Gewerkt wordt met maximaal zes cursisten, twee of drie begeleiders en de lesstof wordt op een groot scherm geprojecteerd. Elke cursist kan gebruik maken van een eigen computer, zodat alle oefeningen zelf uitgevoerd kunnen worden. Er wordt gewerkt met gestructureerde lesboeken, oefenbestanden en naslagwerken. Ook krijgen de cursisten huiswerk mee om thuis verder uit te werken.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Mariska Sanders, coördinator/contactpersoon computercursussen Keenter Hart, dinsdag t/m donderdag van 09.00 to 17.00 uur, telefoon: 0495–697900 of per mail: m.sanders@puntwelzijn.nl. Ook zijn er inschrijfformulieren verkrijgbaar bij het wijkgebouw Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3, 6006 ZH Weert. Telefoon: 0495–462090. Deze kunt u daar ook inleveren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.