Dronken man crasht voor ogen politie

Afgelopen nacht zag een politiepatrouille rond 01.15 uur een personenauto over de Grathemerweg in Kelpen-Oler rijden.

De agenten waren voornemens om dit voertuig te controleren. Op enig moment raakten ze kort het voertuig kwijt. Vlak hierna kwam het voertuig hen echter tegemoet rijden over de Graafschap Hornestraat. De bestuurder nam hier de bocht dusdanig ruim dat hij voor het oog van de politiemannen tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Met als resultaat een gesneuvelde personenauto en lantaarnpaal. De bestuurder deed meteen een boekje open en verklaarde dat hij wellicht iets te veel had gedronken. Op het bureau blies de bestuurder tijdens de ademanalyse 810 µg/l.

Ter info, respectievelijk 220 µg/l is het maximum voor een ervaren bestuurder en 88 µg/l voor een beginnend bestuurder. Het rijbewijs van de bestuurder is dan ook ingevorderd en justitie zal zich over de zaak gaan buigen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *