Fietser overleden na ongeval

Een 76-jarige man uit Budel is op vrijdag 15 juli in het AZM in Maastricht overleden aan de gevolgen van een ongeval dat op vrijdag 9 juli plaatsvond.

Op vrijdag 9 juli kwam de fietser in aanrijding met een personenauto op de Busstraat in Ell. Een 47-jarige automobilist uit Kelpen-Oler kwam uit tegenovergestelde richting en kwam in aanrijding met de fietser.

Ondanks het feit dat de automobilist uitweek voor de fietser raakte de auto de 76-jarige man waarop hij ten val kwam. De aard van de verwondingen maakten dat de man per traumaheli naar het ziekenhuis in Maastricht werd overgebracht. Op 15 juli is de man aan zijn verwondingen overleden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.