Grensland Actueel zoekt medewerkers

Grensland Actueel wil zich ontwikkelen tot hét mediaplatform van Belgisch- en Nederlands-Limburg. Voor videoreportages en het maken van artikelen voor onze goed gelezen website zijn we op zoek naar enthousiaste verslaggevers en redacteuren. Ben jij de persoon die we zoeken?

De nieuwe verslaggever:
Als verslaggever lever je een belangrijke bijdrage aan de actualiteiten op onze website en de verschillende videoreportages die we gaan maken waarin je vanuit de redactie wordt aangestuurd. Eigen inbreng en expertise wordt bijzonder gewaardeerd. Je hebt een brede algemene maatschappelijke belangstelling en een natuurlijke nieuwsgierigheid. Je vindt het leuk om met mensen in gesprek te gaan.

De nieuwe redacteur:
Als redacteur wordt je aangestuurd vanuit de redactie maar wordt ook geacht in een hoge mate van zelfstandigheid te werken. Je verzamelt nieuws via de beschikbare kanalen, filtert er het relevante nieuws uit voor het primaire gebied van Grensland Actueel. Dit zet je om in een bericht dat je plaatst op internet en eventueel klaar maakt voor ons toekomstig video bulletin.

De nieuwe cameraman of -vrouw:
Kerntaken zijn camera- en montagewerk. Je bent bekend met het werk met een camera en kunt beelden tot een mooi nieuwsitem monteren. Vanuit de redactie wordt je aangestuurd maar je hebt ook een hoge mate van zelfstandigheid om voor diverse items filmopnames te maken en te monteren.

Wij bieden:
Een leuke werksfeer
Een vrijwilligersovereenkomst voor onbepaalde tijd
Een lekkere kop koffie

Interesse? Meld dit aan via: redactie[at]grenslandactueel.com. Of via ons contactformulier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.