L1 voor Tour de L1mbourg in Weert

Regionale tv-zender L1 uit Nederlands Limburg strijkt aanstaande vrijdag 22 juli een hele dag in Weert neer met het radio- en tv-programma Tour de L1mbourg. Deze weken is het programma iedere dag vanaf een andere plek in Limburg te zien. Met verschillende gasten wordt gepraat over de Tour de France. L1 gaat in Weert focussen op het mooie buitengebied van De IJzeren Man en Kempen~Broek.

De uitvalsbasis is Zwembad en Waterskibaan De IJzeren Man. In een mooi decor verzorgt men bij de buitenbaden de uitzendingen met uitzicht op de waterskibaan. Uiteraard is het waterskiën die dag te bewonderen. De radio-uitzending duurt van 13.00 – 18.00 uur. De tv-uitzending (live talkshow) is van 17.45-18.30 uur.

De gasten die onder voorbehoud aanschuiven zijn Maaike Caelers (triatlete uit Weert, Nederlands kampioen 2010 en deelnemer Olympische Spelen 2012), Patrick Strouken (oud-wielrenner) en Gert Jakobs (oud-wielrenner)

Publiek is van harte welkom om te komen kijken op vrijdag 22 juli. Bij interesse kunt u zich melden aan de receptie van het zwembad (Geurtsvenweg 1).

(gemeente Weert)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.