Lichaam in kanaal aangetroffen

De politie is een onderzoek gestart nadat er woensdagavond een lichaam werd aangetroffen in het Julianakanaal in Stein. Er is nog geen duidelijkheid over de identiteit van het slachtoffer.
Rond 18.15 uur troffen opvarenden van een sleepboot nabij de brug van de autosnelweg A76/E314 een lichaam aan in het water van het Julianakanaal. Daarop waarschuwden zij de hulpdiensten, waarna duikers van de brandweer het lichaam uit het water hebben gehaald. De politie is een onderzoek gestart en het aangetroffen lichaam is meegenomen voor nader onderzoek naar de identiteit en de doodsoorzaak.
Wellicht dat er in de loop van donderdag meer duidelijkheid is over de identiteit van het slachtoffer.
Getuigenoproep
Passanten die in de afgelopen dagen met de boot of langs het Julianakanaal hebben gevaren of gelopen, worden opgeroepen om eventuele verdachten zaken die zij hebben waargenomen te melden. Dit kan via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800-7000. Het is momenteel nog onduidelijk hoelang het lichaam al in het water ligt, daarom een brede oproep voor verdachten zaken in de afgelopen dagen. Aanvullend onderzoek de komende tijd moet op deze en anderen vragen antwoord geven.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.