Man flipt uit tegen minderjarig meisje

Onderstaande brief werd ingestuurd door een lezer uit Ospel:

Ik was rustig aan het wandelen met mijn hond en ik ging naar het speelveldje aan de Zuster Amandastraat in Ospel om mijn vriendin te feliciteren, die jarig was. Hier stond geen bord waarop stond dat honden niet toegestaan zijn en daarbij heb ik een klein lief hondje, wat rustig langs mij lag en niemand kwaad doet en die ook geen uitwerpselen daar achter heeft gelaten en als hij dat zou doen, dan zou ik het natuurlijk meteen opruimen.

Opeens kwam er een gefrustreerde, doorgeslagen 66 jarige op mij afgestormd en hij zei dat ik onmiddellijk moest vertrekken met mijn hond. Ik gaf aan dat hij daar niets over te zeggen had en dat er geen honden verbod bord stond. Na een lange discussie ben ik toch maar gegaan, maar bedacht ik bij mezelf; “Waarom luister ik naar zo ’n doorgeslagen man?”

Ik ben toen terug gelopen en weer op dezelfde plek, bij mijn vriendinnen gaan zitten. Opnieuw kwam hij weer naar mij toe, waarna hij achter mijn hond aan ging rennen en hij schreeuwde dat hij hem ging vangen en dat ik hem morgen weer zou zien, maar welke hond luistert nou naar zo’n doorgeslagen man? Mijn hond rende weg en kwam naar mij toe en toen begon deze man mij te filmen en zei dat hij aangifte ging doen.

Zomaar iemand filmen zonder toestemming is ook verboden en ik ben de flauwste niet en deed vervolgens alsof ik hem ook filmde en had ik dat achteraf maar echt gedaan. Welke man flipt nou op een meisje van 15 jaar om zoiets onzinnigs???

Het moet niet gekker worden!

Phil Jacobs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.