Nieuwe carpoolplaats Nederweert open vanaf vrijdag 15 juli

Vanaf morgen, vrijdag 15 juli, wordt de nieuwe carpoolplaats in Nederweert in gebruik genomen. Deze is fraai ingepast in het landschap en biedt ruimte aan 100 auto’s. Door op enkele plaatsen lage glooiingen en beplanting aan te leggen, worden de geparkeerde auto’s gecamoufleerd.

Bij de ingang is een hoogtebeperking aangebracht van 2.50 meter om te voorkomen dat er vrachtwagens of grote campers gaan parkeren. Er is een nieuw fietspad aangelegd met voldoende fietsklemmen, zodat fietsers vanuit Weert en het aangrenzende woongebied gemakkelijk de carpoolplaats kunnen bereiken.

De oude carpoolplaats wordt vanaf morgen gesloten. Er mag ook niet meer in de bermen worden geparkeerd. Hier wordt namelijk het parkeerverbod van kracht. Met borden en flyers worden de carpoolers hierop gewezen. Na een gewenningsperiode zal verbaliserend worden opgetreden tegen foutparkeerders.

(gemeente Nederweert)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.