De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak

De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak aan de Dorpstraat in Echt. Daar werd in de nacht van zondag op maandag rond 02.30 uur een inbreker overlopen. Bij die inbraak raakte de bewoner lichtgewond.

Tussen 02.15 en 02.30 uur drong een onbekende verdachte een woning binnen aan de Dorpstraat. De bewoner ontdekte de inbraak en er ontstond een worsteling met de inbreker. Bij die worsteling raakte de bewoner lichtgewond, vermoedelijk door een scherp voorwerp. De inbreker ging er vervolgens zonder buit richting de Wirostraat vandoor.

Getuigen gezocht
De politie is specifiek op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien, of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbreker is te zien op de Dorpstraat, of in de omgeving. We hebben als politie namelijk een summier signalement van de inbreker, maar we zijn op zoek naar meer informatie. De inbreker droeg zwarte schoenen en een blauwe spijkerbroek.

Als mensen meer informatie hebben over deze inbraak worden ze verzocht te bellen met de politie via 09008844 of anoniem via 08007000.

Zaaknummer: 2016120321

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.