Politie servicepunt op andere locatie

Het Politie servicepunt Swalmen gaat verhuizen doordat het politiebureau aan de Markt gaat sluiten. Vanaf 2 augustus is de wijkagent van Swalmen, of een van zijn medewerkers, te vinden in het Servicepunt Zjwame, gelegen aan de Markt 3a (voormalig gemeentehuis) in Swalmen.

“We hebben ons nieuwe onderdak gevonden bij de Dorpsraad van Swalmen”, aldus wijkagent Barry Schuijling. “Voor een wijkagent een mooie combinatie. De Dorpsraad Swalmen bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die veel voor het dorp betekenen. Zo werkt ze hard aan de leefbaarheid, sociale samenhang en veiligheid van het dorp. Iets wat ik als wijkagent heel erg belangrijk vind”.

Openingstijden en bereikbaarheid wijkagent
Iedere dinsdag tussen 13.00 uur en 15.30 uur kunnen inwoners van Swalmen bij het Politie Servicepunt terecht voor het doen van aangifte, het maken van een melding of voor een gesprek met de wijkagent. Uiteraard is Barry Schuijling ook bereikbaar via een privé-bericht op de facebookpagina van Roermond of telefonisch via het landelijk nummer 0900-8844.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *