Politie speelt fietsendiefje

Heeft u het witte busje ook door uw dorp zien rijden? Hebben ze ook een fiets ingeladen? Wat heeft u toen gedaan?

Op dinsdagmiddag 26 juli heeft de gemeente Leudal samen met de politie een preventieactie georganiseerd om bewoners erop te attenderen dat alertheid wordt beloond. Als we samen op onze spullen letten wordt het dieven moeilijk gemaakt. Deze actie heeft plaatsgevonden in de kern Heythuysen, Roggel en Haelen. De actie vond in deze kernen plaats omdat hier de meeste fietsen worden gestolen.

Met een busje reed men rond en laadde men fietsen in. Gelukkig waren er enkele oplettende burgers die verhinderde dat de fiets werd meegenomen. Deze burgers werden beloond voor hun alertheid en ontvingen namens de burgemeester een bos bloemen.

Preventie Leudal

[Foto: politie Leudal]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.