Project 'Wonen in Neeroeteren' van start (foto's)

Het stadsbestuur van Maaseik werkt al geruime tijd aan de realisatie van het project ‘Wonen in Neeroeteren’.
In het gebied binnen de Spilstraat, de Sint-Lambertuskerkstraat en het Scholtisplein komt een nieuwe ruimtelijke ordening met aandacht voor wonen, handel en gemeenschapsvoorzieningen. De volledige voltooiing van het project zal verschillende jaren in beslag nemen.
Deze week is de firma Haex-Cordeel alvast gestart met een aantal afbraakwerken in de Spilstraat. Zo verdwijnen het pand Brouwers (de voormalige bloemenzaak) en het asfalt van de parking van de oude sporthal. In de week van 11 juli 2016 start het archeologisch onderzoek.
Het begin van de bouwwerken is voorzien in november 2016. Dan start immers de bouw van het nieuwe ontmoetingscentrum De Koepel. In de loop van 2017, wanneer De Koepel voltooid is, wordt gestart met de bouw van een gebouw met 31 assistentiewoningen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.