Uitslagen LG De Grenslaupers

Na al het hardloopgeweld van de voorbije weekenden even wat rust in de hardlooptent? Nee natuurlijk. Alleen wat minder deelnemers in totaal. Een trainingsloop vanuit Stramproy en 3 locaties met een wedstrijddeelname. Nederweert-Eind was het doel van 4 Grenslaupers die de stichting Cuba Adelante wilden steunen met hun deelname aan de 2e Cuba Adelante Run. De hoge luchtvochtigheid en de hoge temperaturen zorgden voor lage snelheden op het mooie parcours langs Sarsven en de Banen in d’Indj. Jan de Laat, Martin Strijbos, Jos Smeets kozen voor 2 ronden en Herman van Melick voor 4 ronden.

Daniëlle van Holst had in de planning staan een persoonlijk record (onder de 50 min.) te lopen tijdens een 10 km in Amsterdam, de Brooks Champion Run. Dat alles in haar voorbereiding op de Amsterdam Marathon in oktober aanstaande en in het kader van de Europese kampioenschappen atletiek in die stad. Maar ook zij kreeg last van de warmte en moest het doel laten schieten om problemen in de verdere voorbereidingen te voorkomen. Toch een mooie tijd en 546e overall van de ruim 5000 deelnemers.

Heel moedig was de deelname van Sylvia Kuipers, Hans van Dooren en Michel Hoeken aan de Coriotrail in Heerlen. Ze kozen voor de middenafstand. Er waren echter bordjes weggehaald, waardoor de gestelde 19 kilometer niet werd gehaald, maar er ruim 2 meer op de teller kwamen en dat bij temperaturen die er niet om logen., tot 32 graden en meer. Maar een loopweekend is weer goed afgesloten.

Grenslauper worden? Van hardlopen je levenswijze maken? Neem dan contact op via secretariaat@degrenslaupers.nl of 0621573196. Zie ook www.degrenslaupers.nl

De uitslagen van week 27:

10 juli 2016: 2e Cuba Adelante Run, Nederweert-Eind:

5,6 kilometer: Jan de Laat; 0:31:52; Martin Strijbos; 0:39:07; Jos Smeets; 0:39:09

11,2 kilometer: Herman van Melick; 1:03:12

10 juli 2016: Brooks Champion Run, Amsterdam:

10 kilometer: Daniëlle van Holst, 0:52:33

10 juli 2016: Coriotrail, Heerlen:

19 kilometer: Sylvia Kuipers; 2:43:43; Michel Hoeken: 3:05:34; Hans van Dooren; 3:05:44

(foto’s: Jos Smeets)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.