Uitslagen LG De Grenslaupers

Na alle weken en weekenden met veel wedstrijden en trimlopen was het deze week erg rustig op hardloopgebied. Vakanties en ook het gebrek aan wedstrijden zijn daar debet aan. In de plaats daarvan tref je bij de Grenslaupers het fenomeen “Gastloop” aan. Dat is een trainingsloop die door één (kunnen er ook meer zijn) van de leden in zijn of haar woonplaats of favoriete trainingsgebied wordt uitgezet.

Meestal een kortere wandelroute en een aantal hardlooproutes van 8, 9-10, 11 en 13 – 15 km. Inmiddels zijn er al 6 van deze Gastlopen geweest, waarvan in de voorbije week maar liefst 2, 1 in Weert en 1 in Ospel. De opkomst daarbij is heel groot. Inclusief wandelaars toch al gauw tussen de 30 en 45 deelnemers. Deze lopen zijn openbaar, d.w.z. iedereen mag er aan deelnemen, lid of geen lid van de vereniging. Voor de komende weken staan er nog enkele op het programma. Kijk daarvoor maar even op de website van de vereniging, www.degrenslaupers.nl.

Ondanks alles is er echter ook nog een uitslag te vermelden, Herman van Melick nam in Eersel deel aan de avondloop die daar op woensdag 13 juli plaatsvond. Hij zette een prima tijd neer op de 5 kilometer.

Grenslauper worden? Van hardlopen je levenswijze maken? Neem dan contact op via secretariaat@degrenslaupers.nl of (+31)(0)621573196. Zie ook www.degrenslaupers.nl.

De uitslagen van week 28:
13 juli 2016:  Zomeravondloop, Eersel:
5,4 kilometer: 0:27:12

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.