Uitslagen LG De Grenslaupers

Nee, we gaan het er niet echt over hebben. Over wát? De benauwdheid en warmte in de voorbije week. Wel iets, wat de lopers hinderde in het neerzetten van goede prestaties en tijden. Waar we het wél over hebben? Een verrassende uitslag die binnen kwam. Niels Deckers reisde helemaal naar Grindelwald in Zwitserland in het voorbije weekend van 16 en 17 juli om daar deel te nemen aan de Eiger Ultra Trail op de kortste afstand (16 km) met heel veel hoogtemeters erin. Zoals hij zelf vertelde een hele mooie belevenis, die hij niet had willen missen. Liever had hij aan een grotere afstand deelgenomen, maar dat was niet meer mogelijk door de late inschrijving. Mooie was ook nog, dat hij ruim binnen de 2 uur binnen was.

Eerder gaven we ook al aan, dat Grenslaupers reislustig zijn. Zwitserland dus, maar ook Duitsland was weer in beeld. Irma van Gils en Frans van der Zalm waren in Birkesdorf te vinden bij de 3-Brückenlauf in die plaats op 23 juli. Beide een mooie eindtijd (ondanks de warmte) en een podiumplek voor Frans.

De Leudalbosloop in Heythuysen kende een groot aantal deelnemers op 24 juli. Meer dan gewoonlijk. Onder hen 8 Grenslaupers die de hoge, zeer hoge luchtvochtigheid trotseerden om hun rondjes te lopen. Niet zozeer voor goede tijden, maar vooral als training. Opmerkelijk in deze groep was de start van Maria Stienen die na een langere periode van mindere activiteit wegens hartklachten weer aan de start stond om haar afstand van 3 kilometer af te gaan leggen. Met succes zo bleek. Het herstel is ingezet.

Michel Hoeken en Hans van Dooren zijn aan de voorbereidingen voor de New York marathon 2016 begonnen. Michel begon in Veldhoven bij de trimloop met de langste afstand van bijna 19 kilometer aan zijn 1e schematraining.

De Grenslaupers organiseren ook “Gastlopen” lees wat dat zijn en hoe je er aan kunt deelnemen op www.degrenslaupers.nl

Grenslauper worden? Van hardlopen je levenswijze maken? Neem dan contact op via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196. Zie ook www.degrenslaupers.nl.

De uitslagen van week 29:

16 juli 2016:  Eiger Ultra Trail, Grindelwald (Zw):
16 kilometer: Niels Deckers; 1:58:33

23 juli 2016: 3 – Brückenlauf, Düren-Birkesdorf (D):
10 kilometer: Frans van der Zalm: 0:43:45; 3e M50; Irma van Gils; 0:53:43: 4e V50

24 juli 2016: Leudalbosloop, Heythuysen:
3 kilometer: Maria Stienen; 00:30:05

6 kilometer: Jos Smeets; 00:41:46; Marko Greijmans; 00:46:39

9 kilometer: Herman van Melick; 00:47:48; Henk Hoebergen; 00:49:23; Henny Offermanns; 00:52:42; Wilma van Muijen; 00:59:05; Martin Strijbos; 01:01:50

24 juli 2016: Trimloop GVAC, Veldhoven:
18,9 kilometer: Michel Hoeken: 1:45:10

(foto: Jos Smeets)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.