Wordt BEROEMD in Maasmechelen

Word jij het gezicht van Uitpas Maasmechelen?
Op 15 september 2016 lanceert de Gemeente Maasmechelen als eerste in Limburg de UiTPAS.
De UiTPAS, met als slogan ‘Maasmechelen, hier blijf je plakken!’ is een spaar- en voordeelkaart waarmee deelname aan het vrijetijdsaanbod in Maasmechelen nog leuker wordt. Je spaart punten tijdens culturele, sportieve, toeristische of jeugdactiviteiten die je kunt omruilen voor een korting, geschenk of ander leuk voordeel.
De UiTPAS is er voor elke Maasmechelaar en daarom lanceert de gemeente vanaf 15 september een kennismakingscampagne. Hiervoor is men op zoek naar enthousiaste ambassadeurs én inwoners van Maasmechelen die de boodschap ‘Maasmechelen, hier blijf je plakken!’ willen uitdragen voor de camera.
Sta je open voor een nieuw avontuur?
Vind je Maasmechelen een unieke plek om te wonen en wil je iedereen laten weten waarom?
Je gezicht zal vanaf 15 september te zien zijn op diverse plekken in Maasmechelen én op flyers, affiches, facebook, websites, ….
Wil je één van de gezichten worden van UiTPAS Maasmechelen, waardoor je foto te zien zal zijn op flyers, affiches, websites…op diverse plekken in Maasmechelen? Ben je in de week van 22 tot en met 27 augustus beschikbaar voor een fotoshoot?
Indien je bovenstaande vragen positief beantwoord, wil Maasmechelen graag met je kennismaken.
Wat moet je doen? Bezorg een originele foto van jezelf, eventueel samen met je partner, je gezin, je beste vriend of vriendin, … Daarnaast vertel je in enkele zinnen waarom je Maasmechelen een fijne plek vindt om te wonen, wat bijvoorbeeld je favoriete plekje is, waarom je hier ‘blijft plakken’, eventueel je favoriete uitje in Maasmechelen. Je vermeldt ook een telefoonnummer waarop je gemakkelijk te bereiken bent.
Stuur deze informatie per mail naar samenleven@maasmechelen.be vóór 29 juli 2016.
De jury, voorgezeten door de in Maasmechelen geboren en getogen fotografe en kunstenares Veerle Frissen bekijkt in de eerste week van augustus alle inzendingen en contacteert je nadien.
Succes!
Dit project wordt gerealiseerd door Gemeente Maasmechelen i.s.m. Veerle Frissen en Anneleen Stollman.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.