Workshop voor vrijwilligers in de Week tegen Eenzaamheid

In de Week tegen Eenzaamheid vindt in Weert een gratis workshop plaats voor vrijwilligers over eenzaamheid. Het Vrijwilligerscollege en Formule1zaam van Punt Welzijn organiseren dit samen met de Coalitie Erbij. De workshop vindt plaats op 29 september 2016 van 19.00 tot 21.30 uur in het Keenter Hart in Weert.

Met het thema ‘Kom erbij!’ organiseert Coalitie Erbij, hét nationale samenwerkingsverband rond eenzaamheid, voor het zevende achtereenvolgende jaar de Week tegen Eenzaamheid, van 22 september tot en met 1 oktober 2016. In deze week vinden honderden activiteiten plaats in het land, waaronder de workshop Eenzaamheid, voor vrijwilligers die in hun werk te maken hebben of krijgen met eenzaamheid. De workshop richt zich op het overdragen van kennis: wat is eenzaamheid, hoe vaak komt het voor, wat zijn de oorzaken en gevolgen en wat kan je doen tegen eenzaamheid? Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling met betrekking tot het signaleren en aanpakken van eenzaamheid. De workshop is gratis toegankelijk voor hen die in hun vrijwilligerswerk te maken krijgen met eenzame mensen. Dus kom erbij en leer en praat samen over eenzaamheid!

De workshop vindt plaats op 29 september in het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert en start om 19.00 uur. Meer informatie en een link om aan te melden vindt u via www.goedbezigweert.nu. Aanmelden is verplicht en kan ook door een mail te sturen naar goedbezigweert@gmail.com o.v.v. de naam van de workshop, de datum, uw naam, naam van uw vrijwilligersorganisatie en telefoonnummer.  Er is een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.