Zandzakjes voor inwoners Neeroeteren

Een maand geleden werd Maaseik en in het bijzonder Neeroeteren zwaar geteisterd door hevige regenval.

De hulpdiensten en stadsdiensten werkten met man en macht om bewoners bij te staan en erger te voorkomen. In de Langerenstraat werd een dijk van zandzakjes aangelegd om te beletten dat het water van de Witbeek in de huizen zou stromen.

De dienst werken van de gemeente Maaseik zal de zandzakjes in de week van 25 juli 2016 verwijderen. De gemeente wil de bewoners van de getroffen straten echter de kans geven om zelf zandzakjes bij te houden voor eventueel gebruik in de toekomst.

Je kan van maandag 18 juli tot en met maandag 25 juli 2016 zandzakjes voor eigen gebruik wegnemen van de dijk in de Langerenstraat. Daarna zullen de gemeentelijke diensten de resterende zakjes verwijderen en opruimen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.