Zoektocht naar drenkeling in Susteren

Zondagavond zagen omstanders een persoon onder water gaan in een meertje van landgoed/vakantiepark Hommelheide in Susteren. Dit was iets na 20.30 uur. Een aantal mensen sprong daarom  in het water om de mogelijke drenkeling te redden. De uitgerukte hulpdiensten gingen met duikploegen en sonarapparatuur op zoek naar de drenkeling, maar staakte de zoektocht rond 23.00 uur omdat het te donker werd.

Maandagmiddag is er met een boot verder gezocht naar een mogelijke drenkeling in het meertje. Tot nu toe heeft dat nog niets opgeleverd. Onduidelijk is of er daadwerkelijk sprake was van een drenkeling. Ook is niet duidelijk of de hulpdiensten stoppen of nog doorgaan met de zoekactie.

Volgens de parkmanager wordt er geen gast vermist.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.