Steekincident in Roermond

De politie onderzoekt een steekincident dat woensdagmiddag rond 12.15 uur plaatsvond op de Achilleslaan in Roermond. Het slachtoffer werd door een nog onbekende man met een mes geraakt. Hij raakte lichtgewond en wist te vluchten.

De dader ging er op een fiets vandoor en is nog niet getraceerd. Hij droeg een groen regenpak (van boven) en een donkerblauwe broek. Het slachtoffer werd later aangetroffen in een woning aan de Schout Kellenerstraat. Hij werd met een ambulance voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De recherche komt graag in contact met getuigen die iets verdachts hebben gezien. Tips zijn welkom via 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *