Gratis ijsje tijdens voetbalwedstrijd

ice-cream-cone-442259_1280

Tijdens het thuisduel van voetbalclub Fortuna Sittard tegen FC Dordrecht, aanstaande vrijdag 26 augustus, ontvangen alle kinderen tot en met 15 jaar tijdens deze wedstrijd een gratis ijsje. Een kaartje voor de speciale Funtribune kost voor fans tot en met 15 jaar slechts 2,50 euro, dus waarom zou je niet komen?

De Funtribune is speciaal voor jeugdige fans, maar ze mogen uiteraard worden vergezeld door volwassenen. Die betaalt 12,50 voor een toegangsticket voor deze tribune. Kinderen van 16 of 17 jaar betalen 10 euro.

De ijsjes worden verstrekt tegen inlevering van het kaartje of op vertoon van de seizoenkaart bij het ijspunt op de Oosttribune.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *