Eerste bericht uit Sri Lanka !

Anouk Timmermans
Halloooo allemaal!!
Na een lange vlucht van +/- 14 uur ben ik dan eindelijk aangekomen op het vliegveld van Sri Lanka. Toen ik uiteindelijk na wat zoekwerk de persoon vond die me kwam ophalen zijn we in de auto gestapt om me naar het vrijwilligershuis te brengen.
Mijn eerste indruk was dat het erg warm was. Maar toen we eenmaal aan het rijden waren viel het wel mee. Na een aparte maar vooral indrukwekkende rit van 1,5 uur (omdat het rijden hier heel anders is dan in Nederland) was ik dan eindelijk aangekomen in het vrijwilligers huis.
Anouk koffersIn het huis zitten een aantal Nederlanders en andere nationaliteiten (Spaans, Duits, Zwitsers enz.). We slapen met 6 meiden op een kamer. De omgeving van het huis is erg mooi en er zitten overal kleine aapjes!
Morgen begin ik met de introductie voor het vrijwilligerswerk en woensdag begin het echte werk op de school. Ik kijk er naar uit om dit allemaal te mogen meemaken.
Tot de volgende keer 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *