Anouk for the world

Anouk Timmermans

De 21 jarige Anouk Timmermans uit Sittard vertrekt zondag op reis. Niet zomaar een reis, want Anouk gaat haar grote droom verwezenlijken.

Anouk wil niet alleen een stukje van de wereld zien, maar ze wil zich ook heel graag inzetten voor anderen. Daarom gaat ze zich als vrijwilligster inzetten voor kinderen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Ruim drie maanden lang zal ze meewerken in een weeshuis en in een school.

model-planes-1566822_1280Zondag begint haar grote avontuur op de luchthaven van Düsseldorf. Vandaar vertrekt ze, via Londen, naar Kandy in Sri Lanka. Het tweede gedeelte van haar reis zal zich vanaf 12 oktober afspelen in Zuid-Afrika.

De komende maanden kunt u de belevenissen van Anouk volgen op Grensland Actueel, ze zal hier met woord en beeld regelmatig verslag uitbrengen van haar grote avontuur.

ANOUK: GOEDE REIS !!!!

Anou 2Hallo !

‘Ik ben Anouk Timmermans (21) en ik ben net afgestudeerd als grafisch vormgeefster. Omdat ik nog niet weet wat ik hierna wil gaan doen qua studie, heb ik ervoor gekozen om mijn droom te laten uitkomen en 3 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen in Sri Lanka en Zuid-Afrika. Ik ga deze maanden met kinderen werken in een weeshuis en op een school. Het lijkt me echt super om te zien hoe deze kinderen leven en hopelijk kan ik ze helpen!’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.