Controle hondenbelasting van start

In de eerste week van augustus gaan controleurs in de gemeente Echt=Susteren weer huis-aan-huis controleren op het bezit van honden. Dit gebeurt ieder jaar. Deze controles worden uitgevoerd door BsGW.

Ieder die één of meer honden houdt, is belastingplichtig en wettelijk verplicht hiervan aangifte te doen. Het aantal honden op een adres bepaalt de hoogte van de aanslag. Het tarief voor de hondenbelasting vindt u op de website www.bsgw.nl.

Wanneer honden niet aangegeven worden, loopt de hondeigenaar het risico een boete te krijgen. Het aanmelden of afmelden van een hond, kan het snelste via de persoonlijke pagina op www.bsgw.nl. Log in met uw DigiD. Een hond kan ook telefonisch aangemeld worden via de belastingtelefoon: 088 – 8420 420.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.