Gratis WiFi voor patiënten en bezoekers SJG Weert

Ziekenhuis SJG

Het ziekenhuis in Weert, SJG Weert, heeft sinds deze week een WiFi-netwerk opengesteld voor alle patiënten en bezoekers.

Manager Informatie & Automatisering Léon Peters van SJG Weert laat via de eigen website weten: “Soms zijn het kleine dingen die een bezoek aan het ziekenhuis aangenamer maken en gratis WiFi is bij veel mensen een wens. Vandaar dat we de capaciteit van het WiFi-netwerk hebben uitgebreid en toegankelijk gemaakt voor álle patiënten en bezoekers.“
Hij benadrukt wel dat het netwerk is bedoeld voor normaal gebruik zoals het bezoeken van websites en het bekijken van e-mail en sociale media en niet bedoeld om grote bestanden, zoals films, te downloaden of af te spelen.

Inloggegevens

wifi-158401_640De actuele inloggegevens die u nodig hebt om hier gebruik van te maken worden via bordjes o.a. in de centrale hal en het restaurant gecommuniceerd. Wanneer u opgenomen bent in het ziekenhuis krijgt u de gegevens via de verpleging van de afdeling.

(SJG Weert)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.