Kaartverkoop belevingsexpo Toon Thuis gestart

Het 100e geboortejaar van Toon Hermans wordt grootst gevierd in Sittard-Geleen.

Op 26 augustus 2016 opent de unieke Toon Thuis belevingsexpo haar deuren. In het voormalig V&D gebouw aan de historische markt van Sittard kunnen bezoekers op een sfeervolle en interactieve wijze het levenspad van Toon Hermans bewandelen. De kaartverkoop voor deze bijzondere belevingsexpo is van start gegaan.

Tijdens de unieke Toon Thuis belevingsexpo bewandelt de bezoeker sfeervol en ontspannen het inspirerende levenspad van Toon Hermans. Van zijn sprankelende jaren in Sittard tot aan zijn geliefde Carré. Van zijn roerige tijden tot aan zijn grootste successen. De “muzeman” met zijn liefde voor de liefde, de natuur en zijn prachtige muziek.

toon_thuisZijn eigen verborgen verhalen, nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal, grappige prullaria, zijn mooiste klanken, aparte attributen en zijn meest bijzondere bezittingen gecombineerd met de modernste technieken en visualisaties zorgen voor een interactieve belevingstocht. De belevingsexpositie Toon Thuis raakt, ontroert, inspireert en tovert een lach op het gezicht bij jong en oud. Toon was nog nooit zo dichtbij.

Kaarten voor Toon Thuis zijn te verkrijgen via www.toonthuis.nl. De expositie is één grote beleving. De modernste snufjes prikkelen je zintuigen. Om deze beleving te kunnen ervaren is het aantal bezoekers dat per uur wordt toegelaten begrensd. Bij het online kopen van een entreeticket moet een dag én tijdstip worden gereserveerd. Overigens is de verblijfsduur vervolgens niet aan tijd gebonden. De geschatte tijd om alle onderdelen van de expo te zien bedraagt zeker 1,5 uur. De ticketprijs bedraagt 9,50 euro.

De belevingsexpo Toon Thuis is van 27 augustus tot en met 31 december 2016 dagelijks geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 11:00-17:00 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.