Proef de markt in Bree

Proef letterlijk van de Breese wekelijkse markt op vrijdag 19 augustus 2016. De marktkramers bieden dan aan de bezoekers “marktproevertjes” aan. Dat kan gaan van een snoepje, koekje, hapje, drankje, gadget, …

proef de markt“Onze klanten mogen ook eens een “dag van de klant” hebben”, zeggen de marktkramers uit de marktcommissie van Bree. “Wij doen die “dag van de klant” op vrijdag 19 augustus 2016 en nodigen dan ook iedereen uit naar de markt te komen en zich te laten verwennen!”

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door De Lustige Blazers en ballonnenclown Pappie Cool verwent de kinderen met leuke ballonfiguren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.