De Rogstaekers stoppen met ’t lidjesfestival

mask-1155808_1280

Carnavalsvereniging De Rogstaekers uit Weert stopt met ’t lidjesfestival. Na carnavalsvereniging D´n Uul uit Roermond is dit de tweede vereniging die niet doorgaat met de traditionele liedjeswedstrijd. De Rogstaekers laten weten dat de kosten voor het organiseren te hoog waren geworden.

Vastelaovendjschlager 2017

Componisten worden nu verzocht om hun lied in te sturen vóór 3 september. Uit de ingezonden nummers wordt, door een deskundige jury, de Vastelaovendjschlager 2017 gekozen. Dat gebeurt op zaterdag 10 september.  Op 11 november zal het gekozen nummer worden gepresenteerd in de foyer van het Munttheater. Met de winnaar(s) wordt het vervolgproject besproken (promotie, reclame e.d).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.