De scholen gaan weer beginnen

Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen en fietsen veel kinderen een nieuwe route naar school. U en andere verkeersdeelnemers zien na lange tijd weer schoolgaande kinderen op de weg.

children-playing-77327_1920Met de actie ‘De scholen zijn weer begonnen’ maakt de VVN u extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe beter iedereen rekening houdt met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid. ‘De scholen zijn weer begonnen’ is één van de bekendste campagnes van Veilig Verkeer Nederland. De actie start in regio Zuid een week vóór 5 september en duurt 3 weken.

Meer info vindt u op www.vvn.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.