Start to Run begint op 1 oktober

startgroep032016grenslaupers

Een stok achter de deur hebben! Dat is wat je nodig kunt hebben om te beginnen met hardlopen. Wat kan die stok dan voor je doen? Inschrijven voor Start to Run in Weert, startdatum aangeven (1 oktober 2016), trainings-dag zaterdag 09:30 u., 1 of 2 extra trainingen door de week, die je alleen, maar ook in groepsverband kunt doen, een groep mensen die hetzelfde gaat doen, zorgen dat je begeleiding en advies krijgt en niet zomaar iets gaat doen, motivatie kweken om te beginnen, de sessie af te maken en een vervolgdoel te kiezen.

Die stok zorgt er ook voor dat je je goed voorbereidt, niet te snel teveel wilt, leert luisteren naar je lichaam en goede oefeningen krijgt van ervaren trainers. Start to Run is een goede mogelijkheid om met hardlopen te beginnen. De slagingskans is heel groot (meer dan 90% bij de voorjaarsgroep). Zeven weken achter elkaar kun je in een groep en onder goede begeleiding je hardloopvaardigheden trainen. Samen is dat gezelliger dan alleen, je houdt het dan ook langer vol en je motivatie is dan ook beter.

Zeven keer anderhalf uur trainen. Niet constant hardlopen, maar ook veel bijbehorende oefeningen en veel informatie over hardloopschoenen, kleding, houding, techniek, voeding, drinken en voortgang na Start to Run komen aan bod.
Ook is er aandacht voor blessurepreventie. Een goede warming-up en cooling-down worden elke training gedaan.

Op zaterdag 1 oktober 2016 om 09:30 u. begint de nieuwe cursus Start to Run bij het Natuur en Milieucentrum aan de Geurtsvenweg 4 in Weert (nabij zwembad van de IJzeren Man). Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met LG De Grenslaupers. Stap over al je smoezen om niet met hardlopen te beginnen heen en meld je aan.

Informatie

Voor meer informatie en aanmelden: www.yakultstarttorun.nl of www.degrenslaupers.nl. Email jwasmeets@gmail.com (telefoon 06-21573196)

(foto: Jos Smeets)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.