Steekpartij in Weert, man overleden

Politie 0005

De man die zwaar gewond raakte bij het steekincident in de woning aan de Schuttebeemd is in de woning overleden. Het gaat om de bewoner.

Even voor 13.00 uur werd de politie gewaarschuwd dat iemand gewond in de woning zou liggen. In de woning trof de politie een zwaargewonde man aan. Hij is daar korte tijd later overleden. De politie heeft vlak na het incident een man aangehouden bij de woning. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Wat zich heeft afgespeeld in de woning wordt nu onderzocht. Er vindt onder meer een sporenonderzoek en een buurtonderzoek plaats.

Heeft u meer informatie? Geef het door !
De politie is op zoek naar informatie die kan helpen de toedracht duidelijk te krijgen. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met dit incident te maken heeft geef dat dan door aan de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 – 8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.