Uitbater theatercafé 't Fort gezocht

't Fort theatercafé

Het AGB Kinrooi is op zoek naar een nieuwe uitbater voor het Theatercafé in GC De Stegel te Kinrooi (Weertersteenweg 363).

Het Theatercafé zal in haar huidige toestand – volledig ingericht met toog, keuken en meubilair – aangeboden worden aan een dynamische en ondernemende uitbater. Er kan maximaal ingespeeld worden op de activiteiten en evenementen georganiseerd in GC De Stegel, ligt vlakbij het fietsroutenetwerk en beschikt over een leuk terras.

Spreekt dit u aan en heeft u interesse om hier een bruisend en dynamisch Theatercafé van te maken? Kom dan naar de infosessie op maandag 19 september om 19u30. Wij verwachten u daar ter plaatse waar u de zaak dan eveneens kan bezichtigen.

Vervolgens kunnen geïnteresseerden zich kandidaat stellen bij AGB Kinrooi tot uiterlijk zondag 2 oktober 2016. Dit kan per mail naar wendy.bekkers@kinrooi.be. Voor meer info kan u haar contacteren via 089 70 03 00 toestel 306.

Stegel Fort

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.