Verhuizing busstation Bree

Bij de start van het nieuwe schooljaar zullen de bussen in Bree niet meer stoppen op het bushalteplein aan de Grauwe Torenwal maar aan het schoolplein tussen het ziekenhuis en het politiehuis.

Alle bussen blijven wel het centrum bedienen. Tijdens de zomervakantie zullen de nieuwe halteplaatsen worden ingericht op de Opitterpoort en de Kloosterpoort. De nieuwe opstapplaatsen worden in gebruik genomen gelijktijdig met het nieuwe busplein aan de scholencampus en het ziekenhuis. De opstapplaatsen in het centrum zijn dan: Opitterpoort, Kloosterpoort en de Gerdingerpoort.

Bekijk tijdig welke gevolgen dit heeft op de uurregeling van de bussen. (www.delijn.be).

Gratis buspendel naar het centrum tijdens de wekelijkse markt
Tijdens de wekelijkse markt zullen bezoekers gratis gebruik kunnen maken van de reguliere busdiensten naar het centrum. Hiermee wenst het stadsbestuur een extra ondersteuning te geven aan de middenstand, horeca en marktkramers die Bree centrum aantrekkelijk en levendig houden.

Busstation Bree nieuw

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.