Vervolg onderzoek dodelijk steekincident

Politie Nederland 1

De man die maandag 29 augustus na het dodelijke steekincident in de Schuttebeemd werd aangehouden, betreft een 51-jarige man uit Weert.

Bij aankomst troffen politieagenten de man maandagmiddag buiten de woning aan en arresteerden hem. Het onderzoek richt zich onder meer op de vraag wat de toedracht van het incident kan zijn geweest. Bij het onderzoek wordt ook bekeken of er sprake is van een mogelijk verband met een woningoverval in hetzelfde pand in 2013.

Informatie blijft welkom

Rechercheurs zijn vandaag bezig met verder onderzoek in de woning. Daarnaast wordt het buurtonderzoek voortgezet. Maandag heeft de politie al met diverse buurtbewoners gesproken. Wij verzoeken mensen die mogelijk over meer informatie beschikken die met deze zaak te maken kan hebben, contact met de politie op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.