Wijziging dienstregeling De Lijn

Op 1 september 2016 optimaliseert De Lijn Limburg haar aanbod. De dienstregeling wordt nog beter afgestemd op de schooluren en de situatie op de weg.

Lijn 9 (Genk – As – Lanklaar – Dilsen – Maasmechelen)
Rit 13, vertrek aan halte Genk – Station om 16.33 uur en rit 9, vertrek aan halte Genk – Station om 16.15.uur zullen voortaan stoppen aan de halte Stokkem – Kapel.
Rit 8, vertrek aan halte Genk – Station om 7.23 uur en rit 22, vertrek aan halte Kiewit – Bewel om 16.43 uur zullen voortaan elke schooldag rijden, ongeacht of er in Kiewit Bewel gewerkt wordt.
Rit 16, vertrek aan halte Kiewit – Bewel om 16.43 uur zal voortaan elke schoolvakantiedag rijden, ongeacht of er in Kiewit Bewel gewerkt wordt.

Lijn 25 (Lanaken – Boorsem – Maasmechelen – Eisden)
Rit 4, vertrek aan halte Maasmechelen – Centrum om 7.29 uur zal 6 minuten later vertrekken. Dat is dus om 7.35 uur. Deze rit stopt voortaan ook aan bestaande halte Lanaken Wijngaardstraat.

Lijn 45 (Hasselt – Diepenbeek Universiteit – Genk – Maaseik / Maastricht)
Op schooldagen, niet woensdag, zal rit 121 vertrek aan halte Genk – Campus Bret niet meer via Genk Shopping rijden.
Op schooldagen zal rit 18, vertrek aan halte Smeermaas – Kruispunt om 5.15 uur veertig minuten later vertrekken. Dat is dus om 5.55 uur.
Omwille van de aansluiting in Genk met lijn 9 rit 8,( vertrek halte Genk – Station om 7.23 uur), zal op schooldagen rit 26, vertrek aan halte Lanaken Tournebride om 6.45 uur drie minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.42 uur.
De dienstregeling werd op schooldagen en schoolvakantiedagen aangepast, o.a. in functie van de aansluiting met het G-net. Jouw bus komt mogelijk enkele minuten vroeger of later aan de halte.

Lijn 61 (Maaseik – Vroenhoven – Tongeren)
Op schooldagen zal rit 2, vertrek aan halte Lanaken – Cultureel Centrum om 5.53 uur 8 minuten later vertrekken. Dat is dus om 5.58 uur.
Rit 4, vertrek aan halte Maaseik – Van Eycklaan om 6.59 uur, zal uur voortaan elke schooldag rijden, ongeacht of er in Maaseik Bewel gewerkt wordt.
Op schooldagen zal rit 8 vertrek aan halte Vroenhoven – Busstation om 6.57 uur 9 minuten vroeger vertrekken. Dat is dus om 6.48 uur.
Op schoolvakantiedagen zal rit 6, vertrek aan halte Maaseik – Van Eycklaan om 6.59 uur 14 minuten later vertrekken. Dat is dus om 7.13 uur. Deze rit zal voortaan elke schooldag rijden, ongeacht of er in Maaseik Bewel gewerkt wordt.

Lijn 64 (Dilsen – Maasmechelen – Opgrimbie – Rekem O.P.Z.)
Lijn 64 zal voortaan stoppen aan een nieuwe halte Maasmechelen Village Ingang Oost. Deze halte ligt op het einde van de Zetellaan begin Vilvertstraat.

Raadpleeg de nieuwe dienstregeling online.

U kunt de nieuwe dienstregeling van uw lijn nu al raadplegen op www.delijn.be. Geef in de routeplanner een datum in na 1 september.

Voor meer informatie kunt u ook steeds bellen naar De LijnInfo op het nummer 070 220 200 (0,30 euro/minuut).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Wijziging dienstregeling De Lijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.